Menu

Eigen creaties: unieke juwelen

In ons atelier maken we nieuwe ontwerpen of transformeren we oude juwelen tot een nieuw juweel. Met onze eigen creaties kunnen we u een persoonlijk juweel aanbieden. We houden rekening met uw wensen, smaak en budget om een ontwerp te tekenen. Naargelang de opdracht wordt er een digitale tekening gemaakt met behulp van 3D-visualisatie en kunt u een prototype passen. Johan en Jade zijn beiden goudsmid en zullen je met goede raad bijstaan.

Bespreek uw creatie met ons

We zijn momenteel gesloten Maandag terug open van 09u30 tot 12u00

Wij maken nog "tijd" voor u!

Kom langs in onze winkel en eigen atelier

Kegels Juweliers te Sint-Gillis-Waas wordt geleid door Johan Kegels, gediplomeerd goudsmid, uurwerkmaker en gemmoloog en door Hilde Van Buynder. Hilde volgt voor u de laatste modetrends en staat u graag bij met persoonlijk advies in de winkel. We verzorgen alle mogelijke herstellingen in ons eigen atelier. Juweelontwerpen, trouwringen en transformaties van oude juwelen worden er getekend met de laatste 3d-techniek en met de hand vervaardigd.

Bekijk zeker onze stijlvolle collecties aan juwelen en uurwerken in onze webshop. Je kan je bestelling zelf afhalen of we sturen ze, meestal gratis, op met de post.

We maken graag "tijd" voor U met ons hele team:
Hilde - Johan - Jen - Tinneke - Jade

Kom langs in onze winkel

Eigen creaties
Trouwringen
Juwelen
Uurwerken
Van harte welkom trouwkoppels maar graag eerst een afspraak om in alle veiligheid u te helpen.
Om uw surfervaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Meer informatie   OK