SHOP ONLINE
Menu

Service op maat van de klant

In onze winkel kan u steeds terecht voor persoonlijk advies. Wij helpen u gericht kiezen in ons groot aanbod. Samen zorgen we ervoor dat het juweel of uurwerk dat u gekozen heeft, aansluit bij uw persoonlijke voorkeur en uw budget. We nemen onze tijd voor u en zijn pas tevreden als u dat bent! Kom naar onze winkel en laat u bedienen.

Bij Kegels Juweliers kan u bovendien rekenen op een uitstekende klantendienst. We staan voor u klaar met vakmanschap voor elke herstelling in ons eigen atelier.

Juweelherstellingen

Bent u op zoek naar iemand die uw halsketting of slotje van armband kan herstellen? Zijn er enkele briljantjes uit uw ring gevallen of moeten we de zetting van de steentjes in uw ring controleren? Of moeten we uw parel halssnoer herknopen voor u? Geen probleem! Bij Kegels Juweliers kan u voor elke herstelling van uw juweel terecht.

Oud goud overkopen

U kan bij ons ook terecht met uw oude juwelen. Wij geven een correcte dagprijs en storten het bedrag over op uw bankrekening. We kunnen echter maar cash uitbetalen tot een bedrag van € 400,-

Gaatjes prikken

Uw dochter wil graag oorbellen laten schieten? Wij helpen u met veel plezier en met grote zorg voor uw dochter! Wij beginnen vanaf een leeftijd van ongeveer 4 jaar. Geen reden om bang te zijn, het is zo voorbij. Bovendien beschikken we over een leuke collectie oorstekertjes, waardoor ze het meteen vergeten is dat we gaatjes prikken in haar oren.

Gaatjes prikken? Maak een afspraak met Jade , let wel het mondmasker blijft hiervoor verplicht.

Kom langs voor service op maat

Om uw surfervaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Meer informatie   OK