Menu

Service op maat van de klant

In onze winkel kan u steeds terecht voor persoonlijk advies. Wij helpen u gericht kiezen in ons groot aanbod. Samen zorgen we ervoor dat het juweel of uurwerk dat u gekozen heeft, aansluit bij uw persoonlijke voorkeur en uw budget. We nemen onze tijd voor u en zijn pas tevreden als u dat bent! Kom naar onze winkel en laat u bedienen.

Bij Kegels Juweliers kan u bovendien rekenen op een uitstekende klantendienst. We staan voor u klaar met vakmanschap voor elke herstelling in ons eigen atelier.

Horloge herstellingen

Werkt uw horloge niet meer optimaal? Laat ernaar kijken! Wij doen elke herstelling, klein en groot, aan eender welk uurwerk. Of het nu gaat om het vervangen van je horlogebandje, glas van het uurwerk of het vervangen van de batterij in uw uurwerk. Wij maken van uw horloge een nieuw exemplaar!

Juweelherstellingen

Bent u op zoek naar iemand die uw halskettingslotje of slotje van armband kan herstellen? Zijn er enkele parels van uw parel halsketting toe aan vervanging? Of moeten we uw parel halssnoer herknopen voor u? Geen probleem! Bij Kegels Juweliers kan u voor elke herstelling van uw juweel terecht.

Gaatjes prikken

Uw dochter wil graag oorbellen laten schieten? Wij helpen u met veel plezier en met grote zorg voor uw dochter! Wij beginnen vanaf een leeftijd van ongeveer 4 jaar. Geen reden om bang te zijn, het is zo voorbij. Bovendien beschikken we over een leuke collectie inschietoorringen, waardoor ze het meteen vergeten is dat we gaatjes prikken in haar oren. Maak best eerst een afspraak.

Kom langs voor service op maat

Om uw surfervaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Meer informatie   OK