Johan Kegels

Trouwringen kiezen is niet zomaar evident. Het vraagt veel tijd om tot een keuze te komen waar jullie beiden zich in vinden. Hilde & Jade staan jullie daar graag in bij. We hebben de trouwringen collectie van Auro Design, Tessina, Auro Mémoire en Duo. Een zeer uitgebreide collectie en dat  maakt het niet gemakkelijk en daarom moet je daar minstens een uur voor vrijmaken. 

We ervaren dat we enorm veel vraag krijgen van koppeltjes voor eigen ontwerpen, ze willen iets uniek dat je niet in de gewone collectie kan vinden.  Daarom ontwerpen Johan & Jade voor jullie graag een koppel liefdesringen naar jullie smaak. We luisteren naar jullie verhaal en daarrond maken wij een ontwerp wat jullie huwelijk weer juist dat tikkeltje specialer maakt

Elk ontwerp bereiden we grondig voor en daar komt wel wat wisselwerking bij te pas. Wat willen jullie, wat is jullie smaak, hebben jullie zelf een idee, symbool, foto…… 

Na al die info gaan we aan de slag met voorontwerpen en digitale tekeningen waardoor je een realistisch beeld krijgt van je ontwerp. We begrijpen de keuzestress van de koppeltjes met de vraag ” gaan wij de ringen wel graag zien als ze klaar zijn?” en dat juist nemen wij weg met een degelijke voorbereiding. En alsnog, mocht het ontwerp nog steeds niet jullie smaak zijn dan zijn er geen verplichtingen en passen wij desnoods nog aan volgens jullie idee. (maar dit hebben we nog nooit meegemaakt)

Je ziet, heel wat werk en daarom is het belangrijk om goed op voorhand een afspraak te maken, in de namiddag,  zodat we voldoende tijd hebben om de creatie tot een goed einde te brengen. Bovendien is het dit jaar gigantisch druk dus kom zeker goed op tijd!