Uw verhaal, ons ontwerp

In onze atelier maken we nieuwe ontwerpen of transformeren we oude juwelen tot een nieuw juweel. Met onze eigen creaties kunnen we u een persoonlijk juweel aanbieden. We houden rekening met uw wensen, smaak en budget om een ontwerp te tekenen. Johan en Jade zijn beiden goudsmid en zullen je met goede raad bijstaan.

Doordat we meer tijd willen vrijmaken aan het ontwerpen en maken van juwelen hebben we onze openingsuren aangepast zodat we ongestoord ‘uw verhaal’ kunnen smeden.

Hoe werken we
Hoe werken we

Hoe beginnen we aan uw verhaal?

Onze Werkwijze

We beginnen natuurlijk met een leuk gesprek waarin we toetsen wat voor een soort juweel jullie wensen. Misschien hebben jullie een afbeelding tegengekomen op onze website of op andere sociale media, breng die gerust mee dan zien we in welke richting we moeten ontwerpen. Ook het budget is belangrijk en  wordt gerespecteerd. Aan de hand van deze info gaan wij, Johan en Jade, één of meerdere voorontwerpen maken. Deze zijn meestal digitaal getekende 3D-voorontwerpen dat al een duidelijk beeld hoe het juweel er gaat uitzien en gaan we ook al een idee hebben van de prijs. Deze ontwerpen zijn nog volledig aanpasbaar want wij creëren een sieraad dat jullie graag zien maar waar wij ons, als goudsmid, wel goed bij voelen op technisch vlak. Onze voorontwerpen zijn gratis maar kunnen niet doorgestuurd of gefotografeerd worden omdat we daar al slechte ervaringen mee gehad hebben. 

Is alles goedgekeurd, prijs & ontwerp, dan gaan we aan de slag. Het zou wel eens kunnen dat je tussendoor, naargelang het juweel evolueert op de werkbank, je nog eens komt passen zodat eventuele aanpassingen nog kunnen uitgevoerd worden. Je ziet het is een samenwerking tussen jullie en ons zodat we zeker zijn dat we jullie ‘verhaal’ tot een uniek sieraad kunnen maken.

Hoe werken we

Buiten ons eigen werk hebben we ook nog andere collecties juwelen en uurwerken en die kan je gedeeltelijk bekijken in onze webshop. De bestelling kan je zelf afhalen of we sturen ze, meestal gratis, op met de post.

Gaatjes prikken tijdelijk uitgesteld wegens besmettingen.

Heeft u oude juwelen die je wenst te verkopen voor ‘oud goud’ kom dan gerust eens langs, we geven je de nodige informatie.

Nieuwe openingsuren

Trouwringen op afspraak

Maak tijdig uw afspraak voor eigen creaties want wij besteden daar veel tijd aan om dat unieke sieraad te smeden.

Sodexo - Monizze - Edenred welkom.