Johan Kegels
Johan
Goudsmid - Ontwerper
Johan Kegels
Is de bezieler van het bedrijf met een ongekende passie voor de wereld van glitter en goud. Tijdens zijn ervaring als goudsmid heeft hij zijn atelier laten uitgroeien tot een volwaardige, moderne werkplaats met de nieuwste technologieën. Hij ontwerpt de juwelen in samenspraak met de klant met als resultaat een uniek sieraad volgens hun smaak & budget. Ook diamant en kleurstenen heeft voor hem geen geheimen en hierin blijft hij de ontwikkelingen nauwgezet volgen.
Goudsmid - Ontwerpster

Tijdens haar opleiding tot goudsmid in Antwerpen in 2017 is Jade bij ons beland als stagiaire en ook na haar studies is ze hier blijven werken. Jade is nu gegroeid tot de rechterhand van Johan in het atelier en zorgt ervoor dat alle herstellingen perfect afgewerkt en gepolijst worden. Haar jonge leeftijd en ideeën zijn inspiratie tot nieuwe jeugdige ontwerpen die ze samen uitwerken tot een uniek sieraad.

Leading Lady
Hilde Van Buynder
Is het centraal gedeelte van onze juwelierszaak en maakt dat alles in goede banen loopt. Hilde verzorgt de klanten tot in de puntjes en staat hen bij met de juiste keuze van hun sieraad. Met kennis van de nieuwste trends doet zij de aankoop van nieuwe collecties. Alle administratieve taken gaan door haar hand en ze vormt samen met Johan de ‘gouden’ kern van het bedrijf.